SNEL EN VOORDELIG GLASVEZEL VOOR UW BEDRIJF?

Overal, snel én stabiel zakelijk internet via glasvezel van TwenteConnect

ZAKELIJK INTERNET VIA GLASVEZEL IN NIJVERDAL

Zakelijk internet via glasvezel in Nijverdal is voor jou als ondernemer de nieuwe norm. Razendsnel internetten, telefoneren en videobellen. Moeiteloos up- en downloaden. Makkelijk verzenden van grote databestanden. Maar ook voor pinbetalingen of je alarmsysteem. Bekijk eenvoudig op afstand je beveiligingscamera’s. Of beheer supersnel je webshop. Betrouwbaar en eindeloos uit te breiden op basis van jouw wensen en de groei van jouw bedrijf.

Nijverdal beschikt nu ook over zakelijk glasvezel! Met snelheden tot 1 Gb/s bent u met glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteGlasvezel van TwenteConnect kunt u in Nijverdal gemakkelijk en voordelig overstappen. In Nijverdal bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezel pakket kiest

nijverdal

Nijverdal beschikt nu ook over glasvezel!

Met snelheden tot 1 Gb/s bent u met zakelijk glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteGlasvezel van TwenteConnect kunt u in Nijverdal gemakkelijk en voordelig overstappen.

In Nijverdal bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezel pakket kiest.

Binnenkort start een van onze partners met de aanleg van glasvezel op bedrijventerrein ‘t Lochter. Met een oppervlakte van 150 hectare is bedrijventerrein ‘t Lochter een van de grotere terreinen in Twente. Kwalitatief hoogwaardige en innovatieve bedrijven vinden er een thuis in een unieke omgeving waar het voor medewerkers perfect wonen is. Centraal gelegen in Overijssel, op de grens van Salland en Twente is Nijverdal een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven.

't-lochter-1

BEDRIJVENTERREIN 't LOCHTER I

Bedrijventerrein ‘t Lochter beschikt over glasvezel!

Bedrijventerrein ‘t Lochter 1 beschikt nu ook over zakelijk glasvezel! Met snelheden tot 1 Gb/s bent u met glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteGlasvezel van TwenteConnect kunt u op bedrijventerrein ‘t Lochter 1 gemakkelijk en voordelig overstappen. Op bedrijventerrein ‘t Lochter 1 bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezel pakket kiest.

't-lochter-1

BEDRIJVENTERREIN 't LOCHTER II

Bedrijventerrein ‘t Lochter 2 beschikt over glasvezel!

Bedrijventerrein ‘t Lochter 2 beschikt nu ook over glasvezel! Met snelheden tot 1 Gb/s bent u met glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteGlasvezel van TwenteConnect kunt u op bedrijventerrein ‘t Lochter 2 gemakkelijk en voordelig overstappen. Op bedrijventerrein ‘t Lochter 2 bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezel pakket kiest.

't-locjter-3

BEDRIJVENTERREIN 't LOCHTER III

Bedrijventerrein ‘t Lochter 3 beschikt over glasvezel!

Bedrijventerrein ‘t Lochter 3 beschikt nu ook over glasvezel! Met snelheden tot 1 Gb/s bent u met glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteGlasvezel van TwenteConnect kunt u op bedrijventerrein ‘t Lochter 3 gemakkelijk en voordelig overstappen. Op bedrijventerrein ‘t Lochter 3 bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezel pakket kiest.

 

NIEUWE MOGELIJKHEDEN

Beeldbellen met het hele bedrijf, grote bestanden downloaden en zware online
applicaties draaien zonder haperen. Het kan! Zakelijk Internet via Glasvezel van
TwenteConnect haalt snelheden tot 1 Gigabit per seconde. Onderneem nog sneller,
ongeacht het aantal gebruikers.

Klaar voor de toekomst

Koppel zoveel smart devices als u wilt zorgeloos aan uw netwerk

Snel, sneller, snelst

Doe zaken op het snelste internet tot nu toe. Makkelijk en efficiënt.

Haarscherp beeld

Stream beeldmateriaal op de hoogste kwaliteit zonder haperen.

Slimmer werken

Werk slimmer en sneller samen met online applicaties

Synchrone verbinding

Up- en downloaden tot 1 Gbit/s

24/7 zakelijke service

Wij staan dag en nacht voor u klaar. Oplostijd van 8 (kantoor)uren

GLASVEZEL BESTELLEN

TwenteGlasvezel is een dienst van TwenteConnect B.V. en is een 100% Twentse onderneming.

Bij ons bent u verzekerd van betrouwbaar en stabiel zakelijk internet op de netwerken van onder andere KPN NetwerkNL, BrightAccess, NDIX, Trent en EuroFiber.

Wilt u dus glasvezel bestellen bij u op de zaak? Overtuig u zelf dan door een gratis adviesgesprek aan te vragen.

WAAROM GLASVEZEL

  • Vast IP-adres
  • Extra veilig internet
  • Alarmlijn
  • Beveiligde pinverbinding
  • Meer dan 2 telefoonlijnen
  • Telefooncentrale

NETWERKLEVERANCIERS

TwenteGlasvezel geeft advies en verzorgt de volledige aanvraag van glasvezel van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland. Daardoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in uw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Wij bellen u graag binnen 1 werkdag terug voor een vrijblijvend gesprek. In het gesprek nemen we uw wensen door en stellen we het ideale pakket samen voor uw bedrijf.