Zakelijk internet via glasvezel in Hengelo
Overal, snel én stabiel zakelijk internet via glasvezel van TwenteConnect

Zakelijk internet via glasvezel in Hengelo is voor jou als ondernemer de nieuwe norm. Voor razendsnel internetten, telefoneren en op de meest complete manier van modern, online zakendoen. Voor moeiteloos up- en downloaden en het verzenden van grote databestanden. Maar ook voor pinbetalingen, je beveiligingscamera systeem, je alarmsysteem en het beheer van je webshop. Betrouwbaar en eindeloos uit te breiden op basis van jouw wensen en de groei van jouw bedrijf.

Hengelo beschikt nu ook over glasvezel! Met snelheden tot 500 Mb/s bent u met glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteGlasvezel van TwenteConnect kunt u in Hengelo gemakkelijk en voordelig overstappen. In Hengelo bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend advies gesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezelpakket kiest

Glasvezel hengelo

Hengelo beschikt nu ook over zakelijk internet via glasvezel!

Met snelheden tot 500 Mb/s bent u met glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteGlasvezel van TwenteConnect kunt u in Hengelo gemakkelijk en voordelig overstappen.

In Hengelo bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezelpakket kiest.

Overstappen naar zakelijk internet via glasvezel?

Een betrouwbare en stabiele internetverbinding op kantoor maakt ondernemen makkelijker. Zonder stabiele internetverbinding kunnen uw medewerkers vaak niet werken. Zeker niet als u cloudapplicaties gebruikt. TwenteGlasvezel levert die stabiele internetverbinding wel. Ervaart u onverhoopt toch een probleem, dan staan wij desgewenst met 24/7 zakelijke service voor u klaar.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van TwenteGlasvezel kunt u ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren de nieuwe verbinding. Zakelijk internet via glasvezel wordt door onze expert bij u op locatie volledig geïnstalleerd.

glasvezel hengelo centrum

ZAKELIJK GLASVEZEL IN HENGELO CENTRUM

Hengelo Centrum beschikt over glasvezel!

Hengelo Centrum beschikt nu ook over glasvezel! Met snelheden tot 500 Mb/s bent u met glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteGlasvezel van TwenteConnect kunt u in Hengelo gemakkelijk en voordelig overstappen. In Hengelo bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend advies gesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezelpakket kiest.

glasvezel bedrijventerrein Oosterveld

GLASVEZEL OP BEDRIJVENTERREIN OOSTERVELD

Bedrijventerrein Oosterveld beschikt over glasvezel!

Bedrijventerrein Oosterveld beschikt sinds 2016 over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is doormiddel van een vraagbundelingstraject aangelegd. Door de aanleg van dit netwerk kunnen alle bedrijven die op Oosterveld zijn gevestigd tegen gunstige voorwaarden worden aangesloten. Bedrijventerrein Oosterveld beschikt over een keurmerk “Veilig Ondernemen” en er is tevens parkmanagement aanwezig om de kwaliteit van het bedrijventerrein te waarborgen.

Glasvezel Timmersveld

GLASVEZEL OP BEDRIJVENTERREIN TIMMERSVELD

Bedrijventerrein Timmersveld beschikt over glasvezel!

Bedrijventerrein Oosterveld beschikt sinds 2016 over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is doormiddel van een vraagbundelingstraject aangelegd. Door de aanleg van dit netwerk kunnen alle bedrijven die op Oosterveld zijn gevestigd tegen gunstige voorwaarden worden aangesloten. Bedrijventerrein Oosterveld beschikt over een keurmerk “Veilig Ondernemen” en er is tevens parkmanagement aanwezig om de kwaliteit van het bedrijventerrein te waarborgen.

Bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp

GLASVEZEL OP BEDRIJVENTERREIN WESTERMAAT DE VELDKAMP

Bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp beschikt over glasvezel!

Bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is doormiddel van een vraagbundelingstraject aangelegd. Door de aanleg van dit netwerk kunnen alle bedrijven die op Westermaat de Veldkamp zijn gevestigd tegen gunstige voorwaarden worden aangesloten. Bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp beschikt over een keurmerk “Veilig Ondernemen” en er is tevens parkmanagement aanwezig om de kwaliteit van het bedrijventerrein te waarborgen..

Bedrijventerrein Westermaat

GLASVEZEL OP BEDRIJVENTERREIN WESTERMAAT

Bedrijventerrein Westermaat beschikt over glasvezel!

Bedrijventerrein Westermaat bestaat uit de gedeelten Westermaat-Noord en Westermaat-Zuid en is met een totale oppervlakte van 70 hectare een van de grootste bedrijventerreinen van Hengelo. Eind 2018 is er op bedrijventerrein Westermaat gestart met de aanleg van een eigen glasvezelnetwerk, waarbij de eerste aansluitingen in het eerste kwartaal van 2019 zijn opgeleverd. Door de aanleg van dit glasvezelnetwerk kunnen alle bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Westermaat tegen aantrekkelijke voorwaarden profiteren van razendsnel internet.

Twentekanaal

GLASVEZEL OP BEDRIJVENTERREIN TWENTEKANAAL

Bedrijventerrein Twentekanaal beschikt over glasvezel!

Bedrijventerrein Twentekanaal beschikt nu ook over glasvezel! Bedrijventerrein Twentekanaal bestaat uit de gedeelten Twentekanaal-Noord en Twentekanaal-Zuid en is met een oppervlakte van meer dan 300 hectare het grootste bedrijventerrein van Hengelo. De belangenvereniging Bedrijvenpark Twentekanaal Hengelo (BIT) is verantwoordelijk voor het beheer van het bedrijventerrein. Sinds 2017 is er op bedrijventerrein Twentekanaal, met ondersteuning van BIT, een glasvezelnetwerk aangelegd. Tijdens dit glasvezelproject is er meer dan 14.825 meter aan glasvezel aangelegd in vrijwel alle straten van het bedrijventerrein. Dankzij de aanwezigheid van dit uitgebreide netwerk kunnen alle bedrijven die in de straten van Twentekanaal-Noord en-/of Twentekanaal-Zuid zijn gevestigd eenvoudig beschikken over een razendsnelle internetverbinding middels Zakelijk Glasvezel.

NIEUWE MOGELIJKHEDEN

Beeldbellen met het hele bedrijf, grote bestanden downloaden en zware online
applicaties draaien zonder haperen. Het kan! Zakelijk Internet via Glasvezel van
TwenteConnect haalt snelheden tot 1 Gigabit per seconde. Onderneem nog sneller,
ongeacht het aantal gebruikers.

Klaar voor de toekomst

Koppel zoveel smart devices als u wilt zorgeloos aan uw netwerk

Snel, sneller, snelst

Doe zaken op het snelste internet tot nu toe. Makkelijk en efficiënt.

Haarscherp beeld

Stream beeldmateriaal op de hoogste kwaliteit zonder haperen.

Slimmer werken

Werk slimmer en sneller samen met online applicaties

Synchrone verbinding

Up- en downloaden tot 1 Gbit/s

24/7 zakelijke service

Wij staan dag en nacht voor u klaar. Oplostijd van 8 (kantoor)uren

GLASVEZEL BESTELLEN

TwenteGlasvezel is een dienst van TwenteConnect B.V. en is een 100% Twentse onderneming.

Bij ons bent u verzekerd van betrouwbaar en stabiel zakelijk internet op de netwerken van onder andere KPN NetwerkNL, BrightAccess, NDIX, Trent en EuroFiber.

Wilt u dus glasvezel bestellen bij u op de zaak? Overtuig u zelf dan door een gratis adviesgesprek aan te vragen.

WAAROM GLASVEZEL

  • Vast IP-adres
  • Extra veilig internet
  • Alarmlijn
  • Beveiligde pinverbinding
  • Meer dan 2 telefoonlijnen
  • Telefooncentrale

NETWERKLEVERANCIERS

TwenteGlasvezel geeft advies en verzorgt de volledige aanvraag van glasvezel van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland. Daardoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in uw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Wij bellen u graag binnen 1 werkdag terug voor een vrijblijvend gesprek. In het gesprek nemen we uw wensen door en stellen we het ideale pakket samen voor uw bedrijf.